Beli 3 Botol Ostematrix Dapat LESS 5% dari 18-20 Oktober 2017..

Wahh.. kejutan apakah ini??? Serius terkejut bila dapat tahu pasal 3-Day Special ni..


Macam tak percaya je rasa bila dapat tengok notis ni petang tadi.. 

Sempena Hari Osteoporosis Sedunia, Shaklee Malaysia sangat berbesar hati nak buat promosi tiga hari dari 18-20 Oktober 2017 ini dengan beli 3 botol Ostematrix dan anda berpeluang dapat LESS 5%.. Seronoknyaaa.. jimat banyak ni.. boleh la buat stock sebab eda memang peminat tegar Ostematrix ni dari dulu.. Orang kata lebih baik mencegah dari pengubati.. eda tak nak la dah masuk usia 50an nanti dapat penyakit tulang pulak.. 

Image may contain: text

Sebab apa eda katakan yang bila umur meningkat ke 50an boleh sakit tulang, ia adalah kerana ada kajian yang telah dilakukan, seorang darpada tiga orang wanita akan mengalami masalah Osteoporosis.. 


Image result for osteoporosis

Osteoporosis adalah berkurangnya kepadatan tulang dan dan jaringan tulang yang terjadi secara perlahan. Sebab tu kita perlu mencari sumber makanan yang banyak kalsium agar tulang kita kekal kuat hingga ke usia emas.. 


MANFAAT OSTEMATRIX SHAKLEE ADALAH

1. Menguatkan Tulang - Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. Ia juga merawat tulang retak, osteomalacia (rickets dewasa), kuku rapuh, eczema, kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat.

2. Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas - Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan arthritis

3. Meringankan stress - Ianya mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress. Juga memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan pitam.

4. Memperbaiki masalah haid - Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil.

5. Pengalkalian tubuh - Kalsium adalah mineral alkalin, dan ianya berkesan memastikan imbangan pH tubuh. Ianya juga menghalang obesiti diwaktu umur tua. 
Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi.

6. Memperbaiki hiperaktiviti perut dan gastrik.



Baru eda perasan yang promosi ini adalah untuk ahli Shaklee sahaja.. Jom jadi ahli Shaklee agar anda juga dapat merasai banyak kebaikan dengan Shaklee..



Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Penghantaran Produk Shaklee Akan Lewat Sedikit..


Ya, merujuk kepada notis diatas, pihak Shaklee akan melewatkan sedikit penghantaran pesanan anda jika anda membuat pesanan selepas jam 4 petang pada 16 Oktober 2017.. 

Ini adalah kerana pada 18 Oktober 2017 (Rabu) adalah hari cuti umum untuk perayaan Deepavali..

Oleh yang demikian, eda sebagai pengedar Shaklee ingin mengucapkan Selamat Menyambut Deepavali buat pelanggan yang beragama Hindu dan selamat bercuti..

Image result for Happy deepavali


Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Shaklee Master Recognition Rally 2017..

Masih ingat dengan entry eda sebelum ni?? ya tentang master celebration tu..


Alhamdulillahh.. berakhir sudah Master Celebration untuk Master Adilah dan suami.. 

Serius eda rasa dah macam air bah yang nak mengalir keluar dari mata apabila Master Adilah dan suami memberikan ucapan tadi.. 

Mencapai rank tertinggi dalam Shaklee bukan kerja mudah.. banyak dugaan, cabaran dan air mata yang mengalir.. 

Apa-apa pon tahniah diucapkan..


Ni gambar sebelum masuk ke dewan tadi.. kene register dulu dan eda nak buat health checkup.. FREE aje.. heheheh..



Ni la sebagian daripada keputusan health checkup eda.. dan dari keputusan ini eda dapat tahu yang vitamin apa yang perlu ditambah lagi demi mencukupkan nutrisi dalam badan.. maklum saja lah umur pon dah semakin meningkat.. tahap metabolisma pon dah semakin berkurang.. Jadi lepas ni tak de la orang yang bercakap kita makan vitamin secara mengkhinzir buta.. kita makan atas nasihat pakar nutrisi Shaklee sendiri.. Sebab tu bila ada program dari pihak Shaklee kita perlu ikut.. bukan berbayar pon kan.. kalau kat hospital ni ngah berapa la kene caj..



Yeayy.. tahniah sekali lagi buat Master Adilah.. kalau nak tengok betapa meriahnya sambutan keraian ni anda boleh klik saja #ShakleeMasterRecognitionRally di facebook anda..


Selfie pon dapat hadiah tau.. waktu ni sempat selfie sebelum masuk ke dewan.. boleh post ke fb dan kalau ada orang like lebih dari 20 dan share lebih dari 5 berserta #ShakleeMasterRecognitionRally dan #iloveshaklee pon layak dapat tempat letak vitamin.. best kan.. 




Ni waktu last sebelum nak balik tadi.. sempat selfie waktu orang lain serbu pentas nak ambil gambar bersama master kesayangan mereka.. doakan eda pon dapat naik pentas tu tahun 2018 nanti ya.. aminn.. 


Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



Jemput Datang Beramai-ramai Ke Master Recognition Rally..



Jemput ramai-ramai ke Hotel Pulman Putrajaya Lakeside pada 14 Oktorber 2017 ni ya.. Ada Master Celebration buat pengedar Shaklee yang dapat mencapai rank Master dalam Shaklee bermula jam 2 petang hingga jam 4 petang..

Semua dijemput hadir.. Samada ahli atau bukan memang sangat dialukan-alukan.. 

Selain dari meraikan mereka yang naik rank Master ini, pihak Shaklee juga ada mengadakan pemeriksaan kesihatan (health checkup) dari jam 12tghari hingga jam 2 petang.. secara percuma buat semua yang datang pada hari tersebut.. Apa yang menarik pemeriksaan kesihatan ini adalah PERCUMA!!!

Apa-apa pon eda ucapkan beribuu tahniah buat Master Adilah dan suami diatas pencapaian yang diperolehi..

Kita jumpa di sana ya.. =)







Nutriferon Kehabisan Stock.. (Update 13 Oktober 2017)


Buat pengetahuan semua bekalan stock nutriferon sudah TIADA buat semantara waktu.. 

Stock baru dijangka akan semula pada pertengahan Januari 2018..

Sekian harap maklum..
.
.
.
Alahai.. bila eda bace ja notis dari Shaklee ni rase sedih betul..

Nutriferon ni antara salah satu produk kegemaran eda sekeluarga.. Selalunya kalau eda atau anak-anak rasa dedor (tak sedap  badan macam nak demam) memang akan ambil satu nutriferon tu makan.. Alhamdulillah kurang la sikit rase nak demam tu..

Rasa die pon sedap.. anak-anak kata rase macam gula merah.. hehhehe.. rasa manis sape tak suka kan.. 

Mujur la ada lagi stock kat rumah ni.. Nampak gaya memang tak jual la kalau ada orang nak beli.. Kena la utamakan keluarga sendiri.. 

Tapi janga risau, bulan Jan 2018 bulan lama pon.. lebih kurang dalam dua bulan setengah saja kan.. 

InsyaAllah kalau stock dah masuk eda akan war-warkan di sini.. 



Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Selamat Berjaya Untuk Semua Pelajar PT3..


Ya hari ni 9 Oktober 2017 bermulalah peperiksaan Pntaksiran Tingkatan 3 (PT3).. 

Tiba-tiba teringat kembali zaman eda ambil PMR dulu.. Punya la bersengkang mata study untuk PMR di asrama.. Rasa mahu putarkan kembalik ke zaman itu.. Terima kasih buat semua rakan-rakan dan kakak-kakak senior yang banyak membantu..Tak lupa juga buat guru-guru.. Dah ada yang jadi arwah pon guru yang mengajar eda dulu.. Semoga mereka ditempatkan bersama orang-orang yang soleh..

Apa-apa pon akak eda nak ucapkan selamat menjawab dengan baik untuk peperiksaan PT3 ni buat semua yang pelajar tingkatan 3.. Buat sebaik mungkin.. Jangan lupa doa, mintak ampun dengan ibu bapa dan study smart ya.. InsyaAllah dipermudahkan oleh-Nya.. aminnn..




Set Keperluan Harian/Daily Essential Set..


Bila kita bercakap tentang kesihatan semua orang pon tak nak sakit.. Semua orang pon tak mahu dihinggapi penyakit.. Dan semua orang juga mahu bangun pagi dan merasa segar bugar.. Ditambah pula dengan kulit yang cantik dan sihat.. Pastinya ia menjadi bonus yang berganda buat kita..

Hari eda nak beritahu tentang vitamin apa yang sepatutnya anda ambil setiap hari..  



Ya, sepatutnya set ini anda harus ambil setiap hari, kerana ia dapat mengisi lompong-lompong nutrisi yang kurang dalam tubuh badan kita.. 

Kenapa eda katakan ia lompong? Ianya menjadi lompong apabila kita tidak mengambil makanan yang yang cukup semua nutrisi.. tidak mengikut piramid makanan salah satu sebab.. Anda dah mengikut permid makanan atau makan dengan suku-suku separuh namun tahukah anda yang sayur dalam hidangan kita tersebut telah disembur racun serangga agar tampak lebih cantik dan segar.. Walhal ianya penuh dengan racun.. takut bukan.. ya eda sendiri makan sayur tetapi masih juga ragu-ragu.. Oleh sebab itu eda ambil juga makanan tambahan agar apa yang terkurang dapat diatasi..

Nak tahu set ni terdiri daripada apa?? jom kita lihat..


Set ini terdiri daripada:


Vita C PlusVitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.


Omega GuardMembekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.


Vita LeaMemberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.


B ComplexVitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.


ESPMakanan lazat yang kaya dengan kalsium and protein.
Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.

Nak order mudah saja.. anda boleh hubungi eda atau boleh beli sendiri dengan klik sahaja butang order dibawah ini..



Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D


Stock Collagen Powder Terhad.. (Update 5 Oktober 2017)


Ya ini benar-benar kritikal.. Stock Collagen Powder Shaklee memang berada pada tahap yang membimbangkan.. 

Kebanyakan branch Shaklee di Malaysia kehabisan stock.. 

Tidak syak lagi.. ini pasti akibat dari promosi Set Radiant 4 yang telah berlangsung pada bulan lalu.. memang tak sangka ianya mendapat sambutan yang menggalakkan..

Kemungkinan besar bila-bila masa sahaja stock Collagen Powder Shaklee akan habis..

TETAPI jangan risau ya.. Stock di tangan Eda masih ada.. Lambat tak dapat.. 

Semoga bermanfaat ya..  

Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D






Renew Keahlian Shaklee Anda Sebelum 31 Oktober 2017..



Entry ini khas eda tujukan buat rakan-rakan yang pernah register jadi ahli Shaklee tapi tak aktif.. Mungkin anda dah tertinggal upline (orang yag registerkan anda dulu).. Mungkin juga upline anda pon dah tak aktif dalam Shaklee.. Atau mungkin anda sudah tak berminat nak menggunakan produk Shaklee dan anda left group tanpa ucapan selamat tinggal..

Sejujurnya eda pon tidaklah aktif sangat dalam Shaklee, tapi eda perlu aktif dan peka tentang semua berita penting dari pihak Shaklee kepada pengedar.. Setiap notis yang pihak Shaklee sampaikan eda perlu tahu supaya tidak ketinggalan.. Eda pengedar Shaklee dan eda juga ada downline untuk eda jaga supaya mereka juga dapat tahu segala info.. Sebagai upline, eda tak mahu semua downline eda ketinggalan dalam sebarang berita dari Shaklee.. 



Oleh itu, eda disini ingin menyeru kepada semua rakan-rakan eda yang pernah jadi ahli, korang renew lah keahlian korang.. Kaedah renew ni pon mudah saje.. Cuma beli voucher RM30 dan korang di www.shaklee2u.com.my dan dapat voucher RM40 yang mana korang boleh guna untuk pembelian akan datang.. Tempoh sahnya pula adalah 3 bulan dari tarikh korang buat renew.. korang boleh pakai setiap voucher RM10 dengan setiap pembelian RM100.. 

Kalau korang tak boleh buka di shaklee2u, (mungkin dah setahun lebih tak buka) eda sarankan anda rujuk kepada upline anda.. pasti beliau boleh bantu.. Tak perlu rasa malu.. Upline anda pasti mengalu-alukan sebarang pertanyaan dari anda.. jangan risau, upline korang tu pon bukan makan orang.. hehehe.. cuba bayangkan mak yang tengah tunggu anak balik sekolah depan pintu rumah.. apa yang mak ni buat?? depakan tangan dan cakap "Come to mama.." (eh.. ini bukan cerita pasal lagu Lady Gaga) hehehhe.. serius.. kepulangan yang sangat dinanti-nantikan.. macam tu la perasaan upline korang kalau korang hubungi mereka..

Itu saja la agaknya eda boleh bebelkan di entry ni.. Serius rugi sangat la kalau korang tak renew.. lepas ni kalau nak beli kena beli pakai harga retail.. Hilang sudah kelebihan-kelebihan menjadi ahli Shaklee.. Jangan bilang 'Saya ahli Shaklee dahulu' bila nak membeli dengan SID lain sebagai tiket untuk anda dapatkan harga ahli.. salah di sisi undang-undang tau.. 

Apa-apa pon yang baik datang dari Allah dan yang buruk itu datang dari saya sendiri.. 


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Cara-cara Nak Jadi Ahli Shaklee..



Ada 2 pilihan untuk anda mendaftar

1. Yuran Keahlian hanya RM79.50 Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi katalog, product guide dan business manual dan lain-lain lagi

ATAU

2. PERCUMA jika membuat pembelian 200uv dalam 1 Resit. Automatik layak mendapat cash bonus juga bernilai RM30++

Boleh hubungi saya untuk mendaftar atau gunakan Shaklee ID 888102 ( Nor Hidawati bt Kadiso) sebagai SPONSOR

Cuma daftar, gunakan produk, kumpul points dan bila anda berjaya kumpul sejumlah point dalam sebulan anda akan layak mendapat CASH BONUS.. Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau.. ;)

Bagi yang serius ingin menjana pendapatan setelah mendaftar keahlian Shaklee bersama kami.. Kami akan bimbing anda sehingga berjaya..

Tunggu.. Ada cara mudah lagi sekiranya ingin Daftar Ahli Shaklee di bawah Team Mokcik Kayo.. Anda hanya perlu isi details dengan klik link di bawah ini. Kemudian Klik Join Now dan terus isi details anda.

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=888102


Nombor ID akan terus diberikan kepada anda. Tetapi perlu diingat ID tersebut masih belum diaktifkan lagi. Anda perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM79.50 ataupun PERCUMA jika anda membeli produk melebihi 200 point/UV. Anda boleh rujuk senarai UV di link ini-- Senarai harga dan UV


Terdapat banyak lagi pilihan produk shaklee yang melayakkan anda mendapat PERCUMA keahlian Shaklee dan boleh terus menjalankan perniagaan Shaklee anda bersama bimbingan mantap dari kami.


Hubungi kami SEGERA melalui SMS/Whatsapp/Call
di talian 013-397 6474 untuk mendaftar atau Klik Join Now dan kami akan hubungi anda untuk mengaktifkan ID anda hari ini

Minuman Kegemaran Sekeluarga Pasti Lebih Bermakna Dengan ESP Shaklee..



Pemakanan yang sihat bermula di rumah. Protein soya adalah minuman yang disukai ramai. Ia membekalkan asid amino, tidak mengandungi kolesterol dan laktosa, sesuai untuk golongan vegetarian dan mudah dihadam. Apa yang paling penting, ia sesuai untuk seisi keluarga dan semua orang gemarkannya! Ketahui kelebihan protein soya untuk anda dan yang tersayang.

Resipi ESP Shaklee Yang Mudah, Enak Dan Berkhasiat..





5 Tips untuk bantu anda pilih sumber Protein yang betul . 1. Protein Tumbuhan vs Protein Berasaskan Haiwan? Kedua-dua protein tumbuhan dan berasaskan haiwan mengandungi kandungan protein yang sama. Walaubagaimanapun, sumber berasaskan haiwan seperti daging merah atau ayam mungkin mengandungi bahan kimia berbahaya dan berpenyakit. Protein soya lebih mudah dihadam, terutamanya di kalangan warga tua. . 2. Kandungan Kolesterol Tinggi vs Kolesterol Rendah? Protein berasaskan tumbuh-tumbuhan mengandungi sifar kolesterol. . 3. Kandungan Tinggi Lemak vs Rendah Lemak? Ayam mengandungi lemak tepu dan transfat. Manakala protein berasaskan tumbuhan bebas daripadanya. Jadi, makanlah kacang, biji-bijian, tauhu dan bijirin penuh yang memberikan anda protein tanpa lemak berlebihan. . 4. GMO vs bukan-GMO? GMO (Organisma yang diubahsuai secara genetik) ialah tumbuhan, haiwan, mikroorganisma atau organisma lain yang genetiknya telah diubahsuai menggunakan pengubahsuaian genetik atau teknik kejuruteraan. GMO ini telah dikaitkan dengan pelbagai risiko kesihatan. . 5. Sumber Semulajadi vs Sumber yang diproses? Seboleh mungkin dapatkan protein anda dalam keadaan semulajadi. Makanan yang diproses mungkin kehilangan kandungan nutrien. Apabila anda tidak mendapat protein yang mencukupi daripada diet anda, anda boleh memilih serbuk protein berkualiti tinggi yang memberikan asid amino dan kalsium untuk menguatkan tulang serta gigi.



ESP Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan Yang Berkualiti Tinggi. . -Membekalkan 14g protein berasaskan tumbuhan. -Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 - nilai tertinggi protein keterhadaman dan protein yang paling berkualiti. -Mengandungi 9 asid amino. -Tinggi dengan kalsium. -Tanpa kolesterol -Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol*


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...