Promosi Shaklee April 2017 : Jadi Ahli Shaklee Bulan Ini..

Ya Promosi Shaklee kembali lagi.. Macam biasa la kan setiap bulan mesti ada promosi.. Tapi promosi bulan ni sangat berbeza dengan promosi Shaklee yang pernah ada dulu.. 

Mesti korang pon nak tau juga kan..

Khas untuk sesiap yang membuat pendaftaran menjadi ahli Shaklee pada bulan April 2017, anda layak untuk beli Shaker Shaklee yang sangat eksklusif dan limited editon dengan harga RM19.08 sahaja.. (harga asal adalah RM33.90) DAN dengan syarat anda juga ada membuat pembelian minima sebanyak 100uv dalam satu resit.



Tadaaa.. ni la rupa shaker Shaklee tu.. LIMITE EDITION tau.. Cantik kan.. Ya ada orang kate boleh beli kat luar same je.. eh, lain tau.. kat luar harganya RM33.00 tapi yang Shaklee punya ni cuma RM19.08 sahaja..


Ciri-ciri Shaker Shaklee ni adalah seperti berikut:

- Berkapasiti 600ml (20oz)
- Diperbuat daripada Tritan yang tahan lasak, tak mudah kotor dan bebas BPA
- Penutup lebar (mudah dicuci dan diisi)
- Selamat disimpan dalam freezer dan dibasuh menggunakan mesih pencuci pinggan mangkuk
- Ringan, mudahalih
- Terdapat lubang jari untuk memudahkan kita memegang
- Design yang mudah digenggam
- Saiz 3.23 inci (panjang) x 4.31 inci (lebar) x 8.76 inci (tinggi)

Untuk pengetahuan anda juga, bagi yang mendaftarkan diri pada bulan ini anda layak menerima stater kit yang berwajah baru daripada Shaklee. Starker kit baru ni lebih moden, kompak dan mesra pengguna. Paling penting starter kit baru ni lebih faham.

TETAPI starter kit baru belum siap lagi sepenuhnya, jadi sesiapa yang mendaftar dari 1 April 2017, anda layak menerima starter kit yang lama dahulu. Dan apabila starter kit baru siap, pihak Shaklee akan berikan yang baru juga.. Seronok kan dapat dua starter kit!!



Ini starter kit yang lama.. yang ni eda punya.. 😀 



Ini pula starter kit baru... dan kedua-dua starter kit ni bakal menjadi milik anda kalau anda menjadi ahli Shaklee bermula pada 1 April 2017..


Macam mana nak jadi ahli Shaklee??


Untuk menjadi ahli Shaklee ada dua cara:

1- Membuat pembelian sebanyak 200uv dan anda dapat menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA!! 
(anda boleh klik disini untuk anda mengira UV)

atau

2- Anda boleh membuat bayaran keahlian sebanyak RM79.50 sahaja.

Mudah kan nak jadi ahli..


Semoga bermanfaat ya..  


Jangan segan silu untuk menghubungi Eda untuk membeli produk Shaklee atau anda juga saya boleh daftarkan untuk menjadi ahli Shaklee.. Jangan malu-malu ya.. 

Kalau nak semak harga produk Shaklee boleh 
klik sini --> Harga Produk Shaklee

Eda Ejai
♥Shaklee Independent Distributer [ID No : 888 102]
♥Sms/whatsapp/telegram/wechat : 013-397 6474
♥1642 8561 0089 Maybank Nor Hidawati

Saya juga mengenyorkan juga anda untuk terus order sebarang produk Shaklee kegemaran anda secara online menggunakan kreadit / debit kad melalui link di bawah. Klik sahaja gambar dibawah dan ikut arahan yang diberikan. =D



No comments: