Nak Hebat Macam JEBAT?? Men's Vital Health Set Boleh Bantu





Hehehe.. sape tak tengok cite jebat tu sangat la rugi.. sampai anak2 dara dan mak2 dara pon turun merasa penangan cerita tu.. den pon dah tejebak.. oh tidakkk..

Gile ke ape orang muke beparut macam tu ade pompuan gile kat die kan.. haishh.. tak paham betol.. 


Meh sini den nak bagi tau rahsia hebat macam jebat ni..

Sangat mudah sebenarnya.. Cuma ambil je supplement dari Men's Vital Health Set ni.. 


Set ni terdiri dari Omega Guard, Vita- E dan Zinc Complex.

Tahu tak kenape supplement ni penting untuk lelaki?? kerana lelaki juga tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, penyakit kencing manis, obesiti, strok dan banyak lagi..

Ada juga di antara mereka yang mengalami perubahan hormon seawal usia 30 tahun yang membawak kepada masalah kesihatan yang rumit dalam hidup mereka seperti:


- Mati pucuk
- Pembesaran prostat
- Kelesuan
- Kurang tenaga dan stamina





Kenapa Omega Guard penting dalam set ini?

- Omega Guard dapat membantu mngurangkan risiko sakit jantung
- Mengurangkan keradangan
- Menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.






Vita E Complax pula sangat bagus kerana:

- Antipenuaan
- Memperbaiki parut (elok sangat la kalau bagi kat si jebat telan Vita E ni.. hehhehe)
- Melindungi jantung
- Memperbaiki arthitis
- Antioksidan yang kuat
- Kelestarian seksual dan tenaga
- Meningkatkan reproduktif dan kesuburan
- Menghasilkan sperma yang lebih banyak
- Memperbaiki kualiti dan membantu pergerakan sperma
- Meningkatkan paras testosteron dalam badan





Mengapa Zinc Complex harus ada untuk menyempurnakan set untuk lelaki ini??

- Membantu meningkatkan kualiti sperma
- Membantu dalam mengoptimumkan fungsi kelenjar prostat
- Membantu dalam mengurangkan potensi mendapat kanser prostat atau pembesaran prostat
- Meningkatkan paras testosteron untuk kehidupan sekaual yang baik
- Mencegah mati pucuk

- Mengelakkan masalah keguguran rambut


Jadi secara kesimpulannya Men's Vital Health Set ni sangat bagus untuk lelaki kerana:

- Memelihara kesihatan prostat
- Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
- Membantu mengekalkan tekanan darah normal
- Mengawal tahap kolestrol yang sihat

Segala kelebihan set ni korang dah tau kan.. jadi boleh la hadiahkan kat abang2 JEBAT anda, atau bapak JEBAT atau pon pakcik2 JEBAT yang mungkin memerlukan set ini.. 

Apa2 kemusykilan anda boleh terus menghubungi saya. Kaedah pemakanan vitamin akan sayang berikan sekali dengan vitamin yang anda kehendaki.. Sangat mudah.. 


Eda Ejai
Shaklee Independent Distributor 
ID 888102 
SMS/WhatsApp 013-3976474





No comments: